VĂ RUGĂM SĂ NE AJUTAŢI SĂ VĂ GĂSIM MAI REPEDE!!!

În cazul apariţiei unei situaţii de urgenţă fiecare secundă contează.
Poate mulţi dintre dumneavoastră aţi căutat, la un moment dat, o adresă anume şi v-a fost greu să o găsiţi, deoarece pe clădiri nu sunt afişate plăcuţe cu numărul de imobil. Echipajele de intervenţie ale POMPIERILOR sau AMBULANŢA, ar putea întâmpina aceeaşi problemă ca şi dumneavoastră.
Acest inconvenient poate fi evitat prin simpla afişare a numărului de imobil, sarcină de altfel obligatorie pentru toate persoanele fizice şi juridice. Neîndeplinirea acestei obligaţii constituie contravenţie, în conformitate cu prevederile HCL nr. 31/2013 şi se sancţionează cu amendă de la 25 la 100 de lei pentru persoane fizice şi de la 200 la 500 de lei pentru persoane juridice.
În cazul blocurilor de locuinţe se afişează o plăcuţă cu adresa completă: nume stradă, nr. imobil , bloc, scară, şi nr. apartamente.
Plăcuţele pot fi achiziţionate contra cost, de la Serviciului Administrativ din cadrul Primăriei. Cererile se depun la registratura instituţiei noastre. Informaţii suplimentare, cam. 27, tel.0264-368335, int. 135.


01 Noiembrie 2013